تخفيض 25% في ضريبة الارنونا للمحلات والمصالح التجارية
يود قسم الجباية لفت عناية أصحاب المصالح والمحلات التجارية المتضررة نتيجة الكورونا والتي كانت مغلقة طيلة فترة الحجر إنه بحسب تعليمات الجهات الرسمية أعطت الضوء الأخضر لحصول هذه المصالح على تخفيض يصل حتى 25% بضريبة الارنونا وذلك حتى تاريخ 31/12/2020 بشرط دفع دينهم الجاري والقديم.

בתקופה זו עיריית כפר קאסם כיתר העיריות , העסקים והתושבים מתמודדים עם משבר הקורונה על כל היבטיו.
עיריית כפר קאסם עושה ותיעשה ככל שביכולתה לסייע לכל נזקק ו/או עסק ו/או עסקים קטנים ובינוניים שכבר נמצאים בקשיים לא מבוטלים.
בהתבסס על הנחיות משרד הפנים, תקנות החירום , תקנות ההסדרים למשק המדינה (הנחה מארנונה ) ועל פיהם הזרימה עיריית כפר קאסם את הנחה בשיעור 25% לשנת 2020 לכל העסקים הזכאים על פי התקנות .
בהתאם לתקנות כל מי שלא משלם את הארנונה בגין שנת 2020 עד סוף השנה תבוטל ההנחה ולא יהא זכאי לכל הנחה ויאלץ לשלם את מלוא הסכום.
בתקוה לימים של בריאות ושגרה